BOOKING

Baner & Gokarter

Gokartbane 1

Her kan du virkelig arbejde for at komme i flow. Langsiderne er sat sammen af et par hurtige svingkombinationer, som kræver at du hele tiden holder tempoet oppe og koncentrationen holdes.

Banen er 700 meter og er generelt en hurtig bane. Banen har ikke mange langsomme sving og hermed er flowet på banen rigtig højt.

Omgangstid i tørvejr
42-45 sekunder

Omgangstid i regnvejr
57-70 sekunder

Gokartbane 2

Banen til de køretekniske nørder. Her er masser af sving, og tre af dem kræver at du både har styr på bremse, rat og speeder for at få den bedste fart ud af svinget. Bane 2 er ret udfordrende – er du klar til den?

Banen er 700 meter og indeholder mange sving – som nævnt, så er det altså vigtigt, at du har styr på bremse, gas og rattet på vores bane 2

Omgangstid i tørvejr
41-44 sekunder

Omgangstid i regnvejr
62-75 sekunder

Fuld Bane

Den perfekte blanding af hurtige sektioner og snævre, snoede kombinationer gør den fulde bane til noget af en mundfuld.

Længden gør banen perfekt til større arrangementer, hvor der stadig er plads til at brede sig.

Banen er hele 1400 meter og er sammensat af bane 1 og bane 2.

Denne bane indeholder blandt andet et kendt sving på Vojens Motorsport Arena – nemlig “pomfritten” som er et venstre sving, som går lidt ned af bakke.

Danmarks største gokartbane

Vojens Motorsport Arena byder på ikke bare en gokartbane – vi har hele tre gokartbaner klar til dig og dine venner! Alt efter om du har lyst til fart, tempo og hurtige sving eller en teknisk udfordring med snævre sving har vi en bane klar.

Vores bane er mellem 8 og 12 meter bred, så der er masser af muligheder for at overhale uanset hvor du er på banen. Hvis I er mange som skal køre på samme tid, kan vi slå banerne sammen til én lang på 1.400 meter – den samme, som vi bruger, når der køres professionelle løb på banen.

Med moderniseringen af vores faciliteter er vores baner også være godkendt til store, internationale gokartløb.

Banen er mellem 8-12 meter bred, så der er rig mulighed for overhalinger, samt banen opfylder alle sikkerhedskrav. Begge baner har AMB tidssystem med monitor.

Efter løbet kan I gratis få udskrevet jeres resultater og bedste omgangstider.

SODI SR5 VOKSEN-KART

Der er masser af fart og gode køreegenskaber i vores primære udlejningsgokart. Du vil opleve en professionelt bygget gokart, som giver den rigtige fornemmelse af at køre ræs.

Samtidig giver det komfortable sæde og de justerbare pedaler god støtte, også hvis du kører et længere løb.

SODI LR5 BØRNE-KART

Sikkerhed kommer først, når børnene skal på banen.

Der er 360 graders beskyttelsesværn rundt om karten, ligesom både rat, sæde og pedaler kan justeres for at give den bedst mulige siddeposition i gokarten.

SODI X2Drive TWIN-KART

Vores to-personers gokart gør det muligt at opleve farten og adrenalinen fra en gokart uden selv at være bag rettet.

Kør med en ven eller et familiemedlem bag rattet, eller alternativt en af vores lokale gokartkørere, som kan give dig en hurtig tur rundt på banen.

Scroll to Top