BOOKING

OM VMA

Om Vores Motorsport Arena

Hos Vojens Motorsport Arena får du mulighed for at køre på Danmarks længste gokartbane på 1400 meter.

Vi har stedet, hvor du sammen med fx venner eller kolleger kan have det sjovt i nogle timer, mærke farten og adrenalinen, grine af hinanden og lære hinanden at kende på nye måder.

Alt sammen centreret omkring en bane som i disse måneder er ved at blive opgraderet til en gokartbane efter internationale standarder.

Det er altså det tætteste du kommer på at være racerkører uden helt at være det.

Hvis I vil mere end bare køre gokart, så tilbyder vi at lave skræddersyede arrangementer til virksomheder eller grupper efter behov.

Fremtiden på Vores Motorsport Arena

Vi er så småt gået i gang med at opgradere faciliteterne hos Vojens Motorsport Arena, og det vil skridt for skridt betyde bedre kartingoplevelser for dig.

Nogle af de ting, du vil komme til at opleve i de nærmeste år er:

Helt ny asfalt
Etablering af ny asfalt på banen, der giver en virkelig lækker fornemmelse i både svingene og på de hurtige stykker.

Nye bygninger
1200 m2 med egen restaurant og med mødefaciliteter, så både firmaer og private grupper kan gøre en god dag på banen lidt længere og kombinere det med sociale eller arbejdsrelaterede aktiviteter.

Desuden forbedrer vi naturligvis omklædningsfaciliteterne, ligesom vi bygger en tribune, så det er sjovere at være med som tilskuer.

Simulatorrace
Vi har 4 professionelle simulatorer, som kan give jer en meget livagtig oplevelse af at køre race på mange af de berømte racerbaner rundt omkring i verden – i har mulighed for at booke simulatorerne, hvis I hellere vil køre løb i den virtuelle verden. Eller hvis I vil supplere en tur på banen med simulatorløb.

Ny ryttergård
Gør det lettere at komme hurtigt på og af banen.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen i disse rammer, men vi er stolte af, at vi allerede i dag kan tilbyde race på Danmarks længste gokartbane.

Scroll to Top