BOOKING

Tidskørsel
(1 - 25 PERSONER)

KØR TIDSKØRSEL

Kom forbi, uden tidsbestilling. Du kan dog også bestille tid til tidskørsel. Ved tidskørsel gælder det om at sætte den hurtigste tid - præcis ligesom kvalifikation til Formel 1-løbene. Dette type produkt er kun tidskørsel - så her skal der trykkes på speederen, når der køres om eftertragtede håneret og hurtigste tid! 

10 MIN

150 kr pr. person
  • 1 - 25 personer
  • Uden tidsbestilling

20 MIN

250 kr pr. person
  • 1 - 25 personer
  • Uden tidsbestilling

30 MIN

350 kr pr. person
  • 1 - 25 personer
  • Uden tidsbestilling

Fremtiden på Vores Motorsport Arena

Vi er så småt gået i gang med at opgradere faciliteterne hos Vojens Motorsport Arena, og det vil skridt for skridt betyde bedre kartingoplevelser for dig.

Nogle af de ting, du vil komme til at opleve i de nærmeste år er:

Helt ny asfalt 
Etablering af ny asfalt på banen, der giver en virkelig lækker fornemmelse i både svingene og på de hurtige stykker.

Nye bygninger

1200 m2 med egen restaurant og med mødefaciliteter, så både firmaer og private grupper kan gøre en god dag på banen lidt længere og kombinere det med sociale eller arbejdsrelaterede aktiviteter.

Desuden forbedrer vi naturligvis omklædningsfaciliteterne, ligesom vi bygger en tribune, så det er sjovere at være med som tilskuer.

Opgradering til eKarting. Eldrevne gokarts er det nye, og de vil med tiden formentlig også vinde indpas som udlejningskarts. Vi gør klar til den dag også.

Og så er der faktisk noget, som vi allerede har gjort klar:

Simulatorrace
Vi har 4 professionelle simulatorer, som kan give jer en meget livagtig oplevelse af at køre race på mange af de berømte racerbaner rundt omkring i verden – i har mulighed for at booke simulatorerne, hvis I hellere vil køre løb i den virtuelle verden. Eller hvis I vil supplere en tur på banen med simulatorløb.

Ny ryttergård
Gør det lettere at komme hurtigt på og af banen.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen i disse rammer, men vi er stolte af, at vi allerede i dag kan tilbyde race på Danmarks længste gokartbane.

Scroll to Top